Mitsubishi Motors Україна презентує тизер-трейлер документального фільму про двократну чемпіонку світу з дзюдо українку Дар’ю Білодід

Mitsubishi Motors Україна презентує тизер-трейлер документального фільму про двократну чемпіонку світу з дзюдо українку Дар’ю Білодід

buttons.will share

Драматична структура фільму побудована таким чином, що з кожною хвилиною особистість однієї з найкращих спортсменок сучасності Дар’ї Білодід розкривається з нового ракурсу. Хто головний суперник Дар’ї, з якими викликами дівчині доводиться стикатися щодня та чому фільм називається саме «Анаконда»?

«Фільм “Aнаконда” демонструє принципи Дар’ї Білодід та філософію бренду Mitsubishi Motors, які тісно пов'язані між собою. Дар'я Білодід — це феномен у світовому дзюдо. ЇЇ здатність впевнено йти до мети та долати перешкоди, її амбіційність повністю відображають характер бренду Mitsubishi Motors. З того моменту, як Дар’я анонсувала фільм “Анаконда” у себе на сторінці, ми отримали безліч коментарів від її фанатів по всьому світу. Тому вирішили зробити фільм доступним не тільки в Україні, а й для світової громадськості. Фільм “Aнаконда” буде у відкритому доступі на офіційному каналі Mitsubishi Motors в Україні з англійськими субтитрами», – Юлія Самсон, директор з маркетингу Mitsubishi Motors в Україні.

«Документалістика – мабуть, найцікавіше, що зараз відбувається з контентом. Ми існуємо у світі фейків. Звідси величезний запит на автентичність і нову щирість. Життя саме створює сюжети, які сильніші й переконливіші за будь-яку вигадку. Історія Дар’ї Білодід, наймолодшої ​​чемпіонки світу з дзюдо – справжня спортивна драма. Її завзятість, прагнення до мети, уміння керувати амбіціями повністю розділяє бренд Mitsubishi. Ідея інвестувати маркетинг-бюджет не в стандартні рекламні ролики, а в брендований контент, який дійсно цікавий і захоплює величезну кількість людей – це сміливе і поки унікальне для України рішення. Великі міжнародні компанії ще не робили в нашій країні нічого подібного», – Кирило Чистяков, автор ідеї, співавтор сценарію, креативний директор Havas Engage.

Компанії Mitsubishi Motors Україна властиве прагнення до максимального вираження творчого та естетичного потенціалу й створення чогось насправді унікального. За цим алгоритмом створюються як авто з неповторним японським характером, так і рекламні кампанії. Це перший проєкт в Україні, коли велика міжнародна компанія вирішила інвестувати у виробництво документального фільму, місія якого розказати історію справжньої чемпіонки та надихнути прикладом Дар’ї інших.

Режисером фільму виступила Анна Бурячкова, яка відома своїми роботами для музикантів «Океан Ельзи», Джамала, Pianoboy, Onuka, «Друга Ріка» та інших, а композитором – Ліка Бугаєва з гурту Zetetics.

«Для мене цей проєкт в першу чергу про боротьбу із самим собою, перемогами над страхами та слабкішою версією самого себе. А ще для мене і моєї команди це було можливістю зробити нетипову документальну роботу з емоційними анімаційними елементами, художнім візуальним підходом. Ще одним неймовірним аспектом була співпраця над музичною партитурою з гуртом Zetetics. Всі ці аудиовізуальні компоненти і створили художньо-документальний стиль фільму», – Анна Бурячкова, режисерка короткометражного фільму.

Прем’єра фільму відбудеться на YouTube-каналі Mitsubishi Motors в Україні 28 серпня 2020 року о 22:00 за київським часом.

Це не перший проєкт в межах співпраці з Дар’єю Білодід у якості амбасадорки бренду. Раніше було створено три іміджеві відео роботи та відео, присвячене безпечному поводженню на дорозі.

Про фільм.

П'єдестал, золота медаль, квіти та оплески захопливих глядачів. Ми бачимо красиву верхівку айсберга, коли переможниця отримує все: визнання, спонсорські контракти, фотосесії у глянці. Та що насправді стоїть на шляху до звання наймолодшої дворазової чемпіонки світу з дзюдо? Якими зусиллями дається кожен крок до підкорення спортивного олімпу, та хто є головним суперником? Короткометражний документальний фільм «Анаконда» розповідає історію однієї з найкращих спортсменок сучасності, Дар’ї Білодід. Хто головний суперник Дар’ї, з якими викликами дівчині доводиться стикатися щодня та чому фільм називається саме «Анаконда»?

Режисер: Анна Бурячкова

Автори сценарію: Кирило Чистяков, Анна Бурячкова, Кирило Мелеш

Продюсери: Анна Варро, Анна Кулішенко, Наталія Ковтун

Композитор: Ліка Бугаєва, гурт Zetetics

Жанр: документальний

Рік: 2020

Виробництво: Mitsubishi Motors Україна, Toy Pictures, Havas Engage

Тривалість: 18 хв 

menu.footer disclaimer
Created by CF.Digital